ХІV Международен Пленер „ТРАДИЦИЯ, ТВОРЧЕСТВО, КРАСОТА”

DSC01253

От 28.04.2014г. до 30.04.2014г. в гр. Пловдив се проведе ХІV Международен пленер „Традиция, творчество, красота”, на който взеха участие учениците от СОУ „Васил Левски” гр. Елин Пелин: Стефани Павлова Микова от ХВ клас, Милен Стоянов Велинов и Красимир Георгиев Миленов от ХІБ клас с ръководител г-жа Теодора Савова. На пленера присъстваха и ученици от Пловдив, Варна, Шумен, Кюстендил, Благоевград, Костинброд и гара Елин Пелин.

Участниците имаха възможност да се потопят в атмосферата на стария град и да я претворят в своите творби. Присъстваха на концерт на абитуриентите от СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – училището домакин, посетиха изложби и музеи, сприятелиха се със свои връстници от страната, занимаващи се с изобразително изкуство. Ръководителите на групите обсъдиха новостите в учебните програми и стратегии за развитие на обучението по изкуства.

На пленера, след журиране бяха присъдени призови награди в двете възрастови групи: VІІІ – Х клас и ХІ – ХІІ клас, както и специални и поощрителни награди.

Милен Велинов спечели ІІІ–то място в своята възрастова група, а Красимир Миленов получи специалната награда на район Западен. БРАВО!

DSC01259 DSC01210 DSC01220

Споделете: