Да бъдем добри…светът се променя от самите нас…Изберете пейка…нарисувайте цвете!

На  12.02.20г. с учениците от осмите класове се проведе Час за доброто, в рамките на часа на класа. Гост и лектор на инициативата беше госпожа Диана Димитрова,  отдел ”Връзки с обществеността” на община Елин Пелин.

Осмокласниците осъзнаха, че промяната тръгва от нас, първо-несъзнателно, но после всичко става видимо. С креативност г-жа Димитрова провокира учениците да бъдат активни, да участват в процеса на промяната, да създават, защото съзиданието ни прави щастливи.

В позитивната атмосфера на срещата се постави акцент и върху необмислените неща, които ни карат да се срамуваме, когато ги преосмислим. Пътят на промяната започва, когато правим нещата, които ни правят щастливи, защото младите хора са тези, които създават новото модерно.

Г-жа Христова, директор на училището, „предизвика” осмокласниците с предложение да създадат постер за „Седемте вреди от енергийните напитки”, които в очите на някои са „Новото модерно”, а за други-„ Модерното вредно”, но както и да го погледнем, светът се променя заедно с нас!

Споделете: