Отрядът от СУ „Васил Левски“ с второ място в Националното Киберскаутско Състезание

На 11.02.2020 г. в цял свят се отбелязва за 16-ти пореден път Международният ден за безопасен интернет. За петима ученици от VIа клас на СУ “Васил Левски“ – Димитър Сотиров, Йоан Иванов, Светослав Трифонов, Симеон Георгиев и Теодор Спасов този ден беше специален и изпълнен с много вълнения и предизвикателства.

На официална церемония, организирана от Националния център за безопасен интернет и техните партньори, момчетата  бяха наградени, като едни от победителите в обучителната програма „Киберскаут“ – кампания 2019г. Техният отбор „ World of the Cybers“ спечели 2-ро място в една много силна и изключително оспорвана надпревара с киберскаутски отбори от цялата страна.

В програмата се включиха и успешно преминаха двудневното обучение 30 ученици от СУ „Васил Левски“. Всички те получиха званието „Начинаещ киберскаут“, но с много труд, постоянство, отговорно и развиващо се поведение 5-те момчета успяха да израснат и да изкачат стълбичката до званието си „Киберскаут – защитник“.

Поздравления отбор „World of the Cybers“! Бъдете все така сплотени, отговорни и отдадени на каузата „Безопасен интернет“ и мисиите, които изпълнявате.

Споделете: