На книгите с любов!

Книгите са онова вълшебство, което помага да преобразим света. Поетитите ги наричат „ Прозорче към света”, а за читателите те са пътеводната светлина, чрез която се разкриват тайните на живота.

Любовта към книгите събра след края на учебната година ентусиасти, които , организирани и мотивирани от г-жа Цанева, преподавател по литература, подкрепени от родителите си, вдъхновени от дарителската акция на зрелостниците, работиха неуморно за създаването на електронен библиографски фонд на книгите в училищната библиотека.

Учениците- Ванеса Стефанова, Моника Енева, Йоана Белилова, Поля Луканова и Савина Николова, работиха неуморно и доказаха, че промяната започва от нас, а добрият пример е мотив за истински трансформации по пътя на обновяването.

Специални благодарности към родителите, които доказаха значимостта на сътрудничеството за промяната в съвременното училище.

Щастлив е онзи, който се е научил да учи!

Менандър   

Благодарим Ви, зрелостници!

Дванадесетокласниците на СУ „Васил Левски” направиха доброволно дарение от 650 лева за закупуване на книги  за училищната библиотека.

Целта на директора, г-жа Христова, преподавателите и учениците е да превърнат училището в място за знание и креативност, а училищната библиотека в творчески кът, където се раждат таланти.

Началото е поставено с дарителския жест на нашите дванадесетокласници.

Благодарим Ви, зрелостници!

Споделете: