Заслужени отличия в Националния конкурс „Планетата Земя-Безценен дар“ за осмокласничката Кристиана Боян Стоянова и десетокласничките Христина Гаврилова и Йоана Белилова!

Международният екологичен форум „Сребърна-22“, посветен на Световния ден на околната среда, реализира идеята на организаторите- МОН, Фондация „Еврика“ и РУО- Силистра да формира гражданско поведение и чувство на отговорност при опазване на  околната среда и биологичното разнообразие. 

Нашите момичета се включиха с есе и рисунка в трета възрастова група-8-12 клас. Мотивирани от г-жа Илияна Веселинова – преподавател по изобразително изкуство и г-жа Валентина Янкова – преподавател по биология и здравно образование, те изпратиха своите творби. С решение на националното жури осмокласничката Кристиана Стоянова е отличена с първа награда в категория – Рисунка. Христина Гаврилова е наградена в категория Есе, направление – „С грижа и любов към природата на България“ с грамота и медал за трето място. Поощрителна награда в категория Рисунка, направление – „С грижа и любов към природата на България“ получи Йоана Белилова. 

Честито на победителите и пожелания за бъдещи успехи! 

Споделете: