Мотивирани-днес, Проспериращи-утре!

СУ „Васил Левски“ е част от семейството на Кеймбридж училищата в България и активно участва в инициативи, свързани с мотивацията и израстването на своите възпитаници.
Езиковото състезание- KGL всяка година поставя на арената на знанието ученици от прогимназиален и гимназиален етап, които с увереност демонстрират езиковите си компетенции. С изключителен хъс за победа и тази година седем участници се справиха блестящо и представиха нашето училище на Националния кръг на KGL-23г. в гр. Казанлък. Адриан Стоименов, Ангел Годжов, Никол Николова, Калина Радкова,
Елена Ценова, София Стоянова и Александра Александрова се изправиха срещу победителите от училищните етапи на останалите Кеймбридж училища в България.
Усилената подготовка на нашите възпитаници протече под вещото ръководство на преподавателите по английски език: г-жа Екатерина Андреева, г-жа Радка Арнаудова и г-н Константин Георгиев.
Домакини на проявата – СУ „Екзарх Антим I“, посрещнаха гостите на събитието в завидна образователна среда и с вдъхновяващ концерт.
Специална благодарност към Община Елин Пелин, осигурила средствата за пътуването на нашите участници.
Споделете: