Най-доброто предстои! Светло бъдеще, Випуск 2023!

С тържествена церемония СУ „Васил Левски“ изпрати Випуск 2023г.

Празнична атмосфера за цялата училищна общност предизвика ритуалното изпращане на зрелостниците. Предаването и приемането на училищните символи – знамето на училището и Ключът на знанието, съпътстваха официалната церемония.

Приветствия, изпълнени с емоционални послания, отправени към зрелостниците, произнесоха г-жа Христова – директор на училището,  и кметът на община Елин Пелин – г-н Симеонов, който дари на всеки зрелостник символичен ключ на знанието.

От името на завършващите благодарствено слово и послание към училищната общност  изказаха отличниците на Випуск 23 – Гергана Димитрова и Симона Борисова от XIIа клас, които изразиха своята признателност към всички, съдействали за израстването им в знанието, за търпението, всеотдайността и отговорността, с която са им разкрили пътя към успеха.

Единадесетокласниците номинираха и поднесоха грамоти и символични подаръци на зрелостниците с пожелание да следват мечтите си. Празничен поздрав към завършващите и от името на първокласниците в нашето училище.

На добър час в живота, Випуск 2023г.

 

Споделете: