БЪДИ ИНФОРМИРАН! УСПЯВАЙ!

За поредна учебна година Средно училище „Васил Левски“ провежда информационна кампания за запознаване на зрелостниците с алтернативи за образователен избор. В рамките на един учебен час представители на различни висши учебни заведения запознават учениците с възможностите на образователната институция, която представляват.

На среща с капитан Сивелин Славев, курсант мл. сержант Лина Миндева и експерт по военно дело в община Елин Пелин-г-н Ангел Симеонов, учениците от трите дванадесети класа се запознаха с образователните алтернативи, които предлага Националният военен университет „Васил Левски“-гр. Велико Търново. Перспективна реализация, възможност за придобиване на военна и гражданска специалност по две бакалавърски програми едновременно.

Под мотото „Бъдещето е сега“ експертите  привлякоха вниманието на бъдещите студенти чрез атрактивна презентация със съвременни ефекти и реални кадри от действията на модерната българска армия, достоен партньор на НАТО в професионалното направление. Срещата завърши с въпроси от страна на учениците за професионалната реализация, базата, която се предоставя, стипендии и обучение по държавна поръчка, на които капитан Славев отговори компетентно и изчерпателно.

Успехът започва от правилния избор!

Споделете: