А този ден не е, не е обикновен, защото утре започва от днес!

Този ден град Елин Пелин изпраща своите абитуриенти  с много цветя, аплодисменти и приповдигнато настроение!  Випуск 2024 година се сбогува с родното училище в уникална атмосфера. Празничното настроение и емоционалното изпращане ще зареди с ентусиазъм и красота целия град, защото тазгодишното събитие ще се превърне и в шествие на младостта, което ще премине от СУ „Васил Левски“ до община Елин Пелин като „Път на бъдещето“. Випускът на бунтарите, както ги нарече г-жа Христова-директор на СУ „Васил Левски“, ще остане в спомените на присъстващите със своето очарование, ентусиазъм и младежки фурор! Уникалното преживяване започна на 13.05.24г., когато се проведе ритуалното изпращане на випуска от училищната общност. За първа година по предложение на г-жа Христова, абитуриентите след  като се сбогуват с родното училище ще поемат пътя на собствените си избори, които започват тук и сега, продължават със среща с представители на общинската администрация. Шествието на зрелостниците беше съпроводено от фолклорен ансамбъл „Макамлии“  с ръководители Младенка Павлова и Теодора Серафимова и предвождано от Ръководството на СУ „Васил Левски“ и класните ръководители на Випуск 2024година

Госпожа Р. Николова, заместник-кмет на община Елин Пелин, приветства завършващите и  им поднесе символни подаръци-Ключ и поздравителен адрес, с пожелание за достойно бъдеще!

От името на Випуск 2024 година Алекс Калинов от 12б поднесе постер, изработен от ученик от випуска, с благодарност за създадената емоция.

Споделете: