Попътен вятър в морето, наречено живот! На добър час, Випуск 2024!

 

С тържествена церемония СУ „Васил Левски“ изпрати Випуск 2024.

Ритуалното изпращане на зрелостниците създаде празнична атмосфера на цялата училищна общност. Предаването и приемането на училищните символи – знамето на училището и Ключът на знанието, съпътстваха официалната част.

Приветствия, изпълнени с емоционални послания към зрелостниците, и спомени с тях разказа г-жа Христова – директор на училището.

Благодарствено слово от името на завършващите и послание към своите последователи изказа Христина Гаврилова от XIIб клас. Тя изрази и признателността на завършващите към всички учители, които са им показали пътя към успеха и са допринесли за тяхното израстване в знанието. По време на прочувственото и слово към училищната общност учениците от XII клас поканиха директорите на техния бал.

Пожелание към зрелостниците изказаха и първокласници от нашето училище и се зарекоха да пазят с достойнство ключа на знанието, който им беше завещан, а музикален поздрав бе изпълнен от Теа и София Серафимови, Никол Кюрчийска и Анастасия Ангелова.

Нашите зрелостници получиха специални подаръци от г-жа Христова – по една уникална вратовръзка с логото на училището, с която винаги ще останат част от училищната общност, и ръчно изработени подаръци и грамоти закачки от съучениците им от 11 – тите класове.

Церемонията завърши със засаждането на едно дърво –  японска вишна, от всяка паралелка. Така те оставиха завинаги своя материален отпечатък за духовно присъствие в училището, което години наред беше техен втори дом.

Да засадиш дърво, е добро начало на още по-добро бъдеще!

Споделете: